Monden

Carmen Harra, previziuni șocante după moartea lui Costin Mărculescu: „O să fie tot mai mulți găsiți așa”

„Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra este de părere că tot mai multe cazuri precum a fost cel al lui Costin Mărculescu o să apară la noi. „Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a zis prezicătoarea Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni șocante. Ea spune că ne aflăm în mijlocul celui de-al treilea război mondial – un război biologic – și va mai dura încă 13 ani.

Acest război biologic a început în 2000 și se va finaliza în 2033. Va urma o eră de aur, în care nu vor mai exista atâtea inechități. Vom avea propriul avion și vom trăi mai aproape de natură.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *