Stiri Ultima Ora!

VIDEO Răfuială cu macete între interlopii din Brăila

Reglare de conturi ca-n filme în Brăila. Două mașini au fost grav avariate și abandonate în trafic după o răfuială în plină stradă cu macete, bâte și pietre. Din primele informaţii, totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi între două găşti rivale de interlopi, informează B1 TV.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: ‘Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?’

Două autoturisme au fost distruse si abandonate în trafic, pe o stradă din cartierul Brăilița din Brăila, după un conflict între doua găști de cartier.

Potrivit unor surse judiciare citate de presa locală, în cele două mașini se aflau mai mulți tineri dintr-un alt cartier. Aceștia voiau să dicute cu o persoană pe care o suspectau că s-ar fi aflat în spatele unui atac cu pietre asupra locuinței unui apropiat al lor.

La scurt timp, mai mulț indivizi ar fi ieșit din curtea celui căutat și s-ar fi năpustit asupra celor două autoturisme. Unul dintre cei aflați în mașină a fost împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc.

Toate cele patru benzi ale unei șosele au fost acoperite de cioburi, de bucăți de scânduri și de pietre de mari dimensiuni. De asemenea, au fost găsite și mai multe teci de macete.

Incidentul ar fi avut loc sub ochii îngroziți ai trecătorilor. Trei persoane au fost reținute și au fost duse la Poliție pentru audieri.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *