Stiri Ultima Ora!

VIDEO Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul la România TV! Atac la Klaus Iohannis și Florin Cîțu: ‘Mă, nu îți e rușine, că scot toate hârtiile acum cum dai mită’

Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul, marți seara, când a lansat un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu. Liderul PSD i-a cerut președintelui să iasă public și să își ceară scuze votanților PSD pentru sintagma ”ciuma roșie”.

Pe premierul Cîțu, Ciolacu l-a amenințat că va scoate ”toate hârtiile cum dai mită la fiecare administrație PNL” și i-a transmis că va răspunde pentru faptele sale.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, despre crima de la Arad: ‘Marea problemă este precedentul, dacă nu se acționează imediat, se mai poate întâmpla’”Nu am, domne, ce să mă înțeleg cu el. Eu pe Iohannis nu îl iert și nu stau de vorbă cu el, până nu iese public și își cere scuze pentru ”ciuma roșie”. E cea mai mare mizeri, că am stat și tăcut până acum. Să iasă public să își ceară scuze, nu mie, nu parlamentarilor, ci oamenilor care ne-au votat. Vrea să îi spun eu la televizor? Dar, știe la fel de bine ca mine de unde vine ”ciuma roșie”, cine a scos-o. Cum poți să instigi în halul ăsta, tu, președintele României?

Acum vine ”copy-paste” ăsta, domnul Cîțu, și spune: ”administrațiile PSD, că…”. Mă, nu îți e rușine, că scot toate hârtiile acum cum dai mită la fiecare administrație PNL? Păi, ce credeți, că nu o să răspundă pentru astea?” , a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, după dezvăluirile făcute de procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: ‘Ele nu mai există. E cea mai mare fraudă’ .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *