Stiri Ultima Ora!

VIDEO Marcel Ciolacu A RĂBUFNIT: ‘Sunt puși pe jaf. Eu sper că cine a făcut acest lucru să ajungă la pușcărie’

Marcel Ciolacu a vorbit, marți seara, despre blocajul economic în care a ajuns România, după ce deficitul guvernamental a ajuns la cel mai mare nivel din ultimele 3 decenii.

Liderul PSD a explicat că urmează tăierea veniturilor pentru bugetari și a profețit și vânzarea celor mai importante companii de stat. Ciolacu cere ”pușcărie” pentru cei care au vândut Moldomin, compania de stat care deține rezervele de cupru ale țării chiar în momentul în care prețul cuprului a urcat la nivel istoric pe plan mondial.

”Premierul are cel mai mare deficit din istoria post-decembristă. Sunt incompetenți. Nu sunt în stare să creeze venituri. Când nu ai venituri, ajungi la tăieri. Prima dată au blocat, iar acum urmează tăieri. Nu ai de unde să ai venituri pentru că ai blocat economia, ai blocat HORECA, au tăiat voucherele de vacanță. De unde să ai venituri, dacă nu încurajezi consumul și oferta? Vom avea tăieri ca cele din 2010. E un nou CDR mai dezastruos.

Citește și: PSD lansează acuzații grave: După 5 săptămâni de vacanță școala începe cu același haos

Au vândut Moldominul când prețul la cupru a urcat la cel mai mare preț din istorie. Sunt puși pe jaf. Domnul Cîțu a vândut Moldominul pe aproape nimic. Eu sper că cine a făcut acest lucru să ajungă la pușcărie. Urmează Hidroelectrica, Portul Constanța, Nuclearelectrica.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *