Stiri Ultima Ora!

VIDEO Imagini TERIBILE cu o angajată de la Anticorupţie din Republica Moldova: Târâtă din club și violată de doi bărbaţi după o petrecere

O angajată a Parchetului Anticorupție din Republica Moldova a fost violată de doi bărbați, după petrecerea de sfârșit de an, anunță observator.tv.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere de sfârșit de an organizată pentru angajații Parchetului Anticorupție într-un local din Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Poliției, după miezul nopții, câțiva angajați ai Parchetului, printre care și tânăra, au plecat într-un alt local.

Acolo, tânăra angajată a Parchetului Anticorupție a consumat băuturi alcoolice și a făcut cunoștință cu alți bărbați care se aflau în local.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: ‘Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan‘ .

La un moment dat, patru bărbați, profitând de starea avansată de ebrietate a tinerei angajate de la Anticorupție, au intrat în vorbă cu ea și apoi au târât-o în afara clubului.

Momentul în care tânăra este târâtă afară din club a fost surprins de o cameră de supraveghere, potrivit unimedia.info.

Pe imagini se poate observa cum tânăra abia se mai ține pe picioare, în timp ce un bărbat o ține pe brațe, iar alții se află în imediata apropiere.

Doi dintre ei, respectiv un tânăr de 20 de ani și un altul de 28 de ani, au urcat-o pe tânără într-un taxi și au dus-o într-un apartament din Chișinău, acolo unde au profitat de ea.

Dimineață, când tânăra s-a trezit, a descoperit că a fost violată, motiv pentru care a mers direct la Poliție și i-a reclamat pe cei doi tineri.

Aceștia au fost reținuți și acuzați de viol, urmând a fi propuși pentru arestare.

[embedded content]

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *