Stiri Ultima Ora!

Victor Ponta, după ce Nicuşor Dan s-a declarat ‘ului’ de USRPLUS: ‘Ştiaţi toţi că aceşti tovarăşi vor sabota tot. Ar trebui să vă declaraţi vinovaţi’

Victor Ponta reacţionează la blocajul general de USRPLUS în Capitală, prin respingerea proiectului de buget pe 2021. Fostul premier afirmă că, în loc să se declare “uluit”, primarul Nicuşor Dan ar trebui să se declare “vinovat”, pentru că ar fi ştiut că oamenii lui Cioloş sunt dispuşi să calce totul în picioare pentru a obţine controlul asupra fondurilor pentru spitale.

“Cum asa Nicusor ? De ce “esti uluit”? Nu stiai ca “tovarasii” de la PLUS ( sustinuti din frica si miopie politica de Barna) au niste sarcini clare ? Sa ia banii de la Sanatate si de la Spitalele din Bucuresti? Si ca in rest ii doare in cot de Bucuresti sau de Romania ? Ba stiai foarte bine !

Stiai foarte bine ca , din acest motiv, nu te-au vrut pe tine si l-au sustinut pe VVV ( Vladut Magicianul din Viena)/ stiai foarte bine ca au cerut spitalele din Bucuresti pentru ei si ca, daca nu le dai, o sa te blocheze! Stiai si tu ( si Orban ) ca cer Ministerul Sanatatii tot din acest motiv ( degeaba l-a dat Florin Catu afara pe VVV ca au adus in locul lui la Minister o “clona” a lui )!

Stiati toti – si stiti si acum ca acesti “tovarasi” vor sabota tot / ati crezut ca o sa se ocupe doar de altii – dar acum va vine randul voua ! Asa ca nu va mai declarati asa “uluiti” – ar trebui sa va declarati “vinovati” !”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Nicușor Dan a respins miercuri criticile aduse de consilierii USR PLUS privind bugetul Capitalei și afirmă că acesta a fost dezbătut timp de șase săptămâni: „Sunt uluit. Realmente nu se poate așa”.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *