Stiri Ultima Ora!

Victor Ponta: 40% din electorat e atras de temele AUR

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi la Radio Guerrilla că AUR a primit mai multe voturi de la foști alegători PSD decât a reușit Pro România să ‘rupă’ din electoratul de stânga și că noul partid parlamentar abordează teme care ating 40% din electorat.

„Am crezut ca fac (pragul electoral) cu Pro Romania. Eu am vandut in aceasta campanie electorala un produs pe care oamenii nu l-au vrut. Eu am vorbit de criza economica, de-aia m-am si aliat cu Calin Popescu Tariceanu, am zis ca produsul nostru este doi premieri pe vremea carora s-a trait bine, iar acum problema este cu guvernarea, cu banii. Nu a fost interesant, oamenii au votat altceva. S-au dislocat (votanti PSD) catre AUR. La Pro Romania au venit foarte putini fosti votanti PSD”, a declarat Victor Ponta.

„Ce face partidul (AUR) nu stiu, dar temele lor exista si eu cred ca sunt mai mult de 10%, sunt 20, 30, 40 la suta atrasi de aceste teme si nu e nimic rau in asta. Am vazut ca in partid se cearta, dar temele raman. Temele sunt reale”, a adăugat acesta.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *