Stiri Ultima Ora!

Un site englez a realizat echipa ideală din fotbalul european, după ce s-a scurs prima jumătate de sezon

Site-ul englez goal.com a realizat echipa ideală din fotbalul european, după ce s-a scurs prima jumătate de sezon. Jurnaliștii britanici au ales fotbaliști din primele cinci ligi importante din Europa, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Premier League și Serie A, anunță MEDIAFAX.

Marele absent din “primul 11” al englezilor este vedeta echipei Juventus, Cristiano Ronaldo.

Cel mai bun portar a fost ales Keylor Navas, goalkeeperul campioanei Franței, PSG, în vârstă de 33 de ani. Niciun portar din cele cinci campionate nu a reușit să primească atât de puține goluri câte a luat Navas, 12. În plus are și cel mai bun procent al mingilor salvate, 83,02 %.

Vezi si: Avion plin cu români, la un pas de tragedie pe Otopeni: ‘Angajații plângeau mai rău ca noi, călătorii’ .

Pe postul de fundaș dreapta, Trent Alexander-Arnold (Liverpool) este titularul britanicilor. Chris Smalling (AS Roma) și Virgil Van Dijk (Liverpool) sunt în centrul defensivei, iar apărătorul dreapta este din echipa lui Jurgen Klopp, Andy Robertson.

Pe postul de mijlocaș dreapta se află Angel Di Maria. Argentinianul de 31 de ani are 10 goluri și 11 pase decisive în 24 de meciuri pentru parizieni în toate competițiile. În centru se află Di Maria, în centrul terenului se află Casemiro (Real Madrid), în timp ce pe flancul stâng este Kevin De Bruyne (Manchester City).

În atac au fost așezați Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern Munchen) și Jadon Sancho (Borussia Dortmund).

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *