Stiri Ultima Ora!

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât mama: Femeia era moartă de 7 ani, iar glumețul a fost amendat de polițiști

Un bărbat din comuna ieșeană Belcești a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât mama. Polițiștii ajunși la locul indicat nu au găsit niciun cadavru, iar în urma cercetărilor au aflat că mama bărbatului era decedată de 7 ani și l-au amendat pe ieșean pentru apelul fals, anunță MEDIAFAX.

Bărbatul din satul Ciorani, comuna Belcești, a sunat la 112, luni după-amiază și a anunțat că și-a ucis mama. Apelul s-a dovedit a fi unul fals și a fost amendat, în realitate femeia fiind decedată în urmă cu 7 ani.

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 16, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că a ucis-o pe mama sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cele sesizate nu se confirmă. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform O.G. nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit unor surse, polițiștii au constatat că apelul nu se confirmă, având în vedere că mama bărbatului a decedat în urmă cu șapte ani.

Citește și: Măsuri de austeritate! Vin vremuri grele pentru Guvernul Orban

Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *