Stiri Ultima Ora!

Un bărbat a fost găsit de salvamontiști după ce a băut și a adormit lângă o prăpastie

Un bărbat care băuse prea mult și adormise lângă o prăpastie a fost găsit de salvamontiștii din Maramureș. El a fost coborât de pe munte și predat polițiștilor din Baia Sprie pentru investigații.

„Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Lacul Albastru, Baia Sprie. O persoană care practică alergare montană în zona respectivă a sunat la 112 și a anunțat despre faptul că aproape de Fisură Zorilor (zona deosebit de periculoasă cu o prăpastie de peste 40 metri) este un bărbat căzut care însă a reacționat în momentul în care a fost mișcat de către persoana care alerga. Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat de urgență în zona memtțonată. Bărbatul căzut a fost găsit într-un timp extrem de scurt, este conștient, nu are afecțiuni medicale, singură problema fiind cantitatea de alcool consumată”, anunță Salvamont Maramureș, potrivit mediafax.ro.

Salvatorii montani au coborât în siguranță persoana până în localitate, de unde a fost preluat de Poliția Baia Sprie pentru investigații, aceștia anunțând și aparținătorii.

„Alarmă încheiată”, încheie relatarea salvamontiștii din Maramureș.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *