Stiri Ultima Ora!

Ultimele retușuri la buget: Liberalii au ‘smuls’ de la Florin Cîțu finanțarea pentru drumul expres Lugoj-Calafat

În ședința de Guvern de vineri pentru aprobarea bugetului de stat pe 2021 s-a acceptat pe ultima sută de metri suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu banii necesari demarării studiului de fezabilitate pentru drumul expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat, cu o lungime de peste 200 de km.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: ‘Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?’

„Regiunea Olteniei va fi legată de Vest printr-un drum expres, de viteză! Astăzi am supus aprobării Guvernului suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 20 milioane lei, fonduri necesare pentru demararea studiului de fezabilitate pentru drumul expres LUGOJ – DROBETA TURNU SEVERIN – CRAIOVA – CALAFAT. Este o investiție absolut necesară pe care i-am cerut-o prim ministrului Florin Cîțu împreună cu colegii mei parlamentari liberali, din regiunea Olteniei. Îi mulțumim președintelui PNL Ludovic Orban pentru sprijinul acordat în susținerea acestei investiții importante”, a scris vineri, pe Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *