Stiri Ultima Ora!

ULTIMA ORĂ După 5 ore de negocieri cu toate sindicatele din MAI, Marcel Vela a bătut palma: ‘Proces transparent și echitabil de identificare a unor soluții’

Astăzi, 15 ianuarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ședința de consultare între conducerea instituției și reprezentanții organizațiilor sindicale ale polițiștilor și ai Corpului National al Polițiștilor. După 5 ore de negocieri, care s-au sfârșit la ora 18:00, sindicaliștii și conducerea MAI au bătut palma cu sindicaliștii.

Ședința a fost condusă de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, iar din partea MAI au mai fost prezenți secretarul de stat pentru ordine publică, chestor – șef de poliție Bogdan Despescu, și directorul de cabinet al ministrului, colonel în rezervă Traian Berbeceanu.

Citește și: Decizie bombă! Liviu Dragnea ar putea fi eliberat

Această consultare a avut loc ca urmare a dorinței conducerii MAI de a exista un proces transparent și echitabil de identificare a unor soluții pentru eficientizarea instituției, stabilindu-se de comun acord ca propunerile scrise ale organizațiilor sindicale să fie înaintate MAI.

Pentru o bună organizare și comunicare, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a propus întâlniri periodice într-un Consiliu consultativ sindical.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei!

Întâlnirea face parte din calendarul inițiat pentru armonizarea tuturor propunerilor părților implicate în procesul de modernizare a Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *