Stiri Ultima Ora!

Traian Băsescu, încoronat de PMP: ‘Este cel mai important act de diplomație parlamentară obținut de România după al Doilea Război Mondial’

Liderul PMP Eugen Tomac consideră că fostul președinte Traian Băsescu este omul politic al anului 2019 pentru că a reușit să introducă în Rezoluția adoptată de Parlamentul European pe 19 septembrie, rezoluție care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov, un text prin care statele membre UE recunosc că Uniunea Sovietică „în iunie 1940 a ocupat și a anexat părți din România – teritorii care nu au fost niciodată returnate”.

„Omul politic al anului 2019 este, și nu exagerez cu nimic, Președintele Traian Băsescu. Pentru că a reușit să introducă în Rezoluția privind condamnarea pactului Ribbentrop- Molotov a Parlamentului European cea mai importantă prevedere, și anume că România, în urma acestui pact diabolic a pierdut ținuturile de la est de Prut. Oficial, Uniunea Europeană a recunoscut că României i-au fost luate teritorii, prin înțelegerea dintre Hitler și Stalin, care niciodată nu au mai fost înapoiate. Este cel mai important act de diplomație parlamentară obținut de țara noastră după cel de al Doilea Război Mondial. Autorul acestui amendament este omul politic al anului!”, a scris Tomac pe Facebook.

Vezi si: SURSE Agitație mare în PSD: zeci de parlamentari își negociază un EXIT controlat din Parlament .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *