Stiri Ultima Ora!

Traian Băsescu, atac acid la adresa PSD: ‘Nu are lider, Ciolacu abia leagă două vorbe’. Ce spune despre Guvernul Orban

Europarlamentarul Traian Băsescu a declarat duminică seară, la B1 Tv, că PSD nu are în momentul actual un lider, criticându-l acid pe Marcel Ciolacu.

„PSD nu are lider, Ciolacu abia leagă două vorbe”, a spus Băsescu, adăugând că PSD este totuși un partid „foarte greu” în Opoziție.

Reacția chirurgului Mircea Beuran după ce pacienta care a luat foc la Floreasca a murit: ‘Biologic nu a rezistat’

Fostul președinte a lăudat, în schimb, Guvernul Orban, spunând că este mai bun comparativ cu Guvernul Dăncilă, dând exemplu doi miniștri buni – ministrul Muncii și ministrul Finanțelor.

„Are oameni cu mult mai multă substanță decât cei pe care i-a avut Guvernul Dăncilă. Mă uitam la dna ministru al Muncii. Spre deosebire de Budăi, care e absolvent de Spiru Haret – „eu le știu pe toate”, știți, Spiru Haret, acolo chiar le știi pe toate. Când te uiți la Ministerul Muncii radiografia este cea pe care ne-a făcut-o dna ministru. De la țâfnă până la a ști meserie e cale lungă, dar imaginea e ușor de câștigat de țâfnos în raport cu un meseriaș decent, cum este ministrul Muncii. Cred că este cel mai bun ministru pe care îl are cabinetul Orban. (…) Se pare că și Cîțu și-a mai revenit. L-am auzit, în sfârșit, cu un mesaj de ministru de Finanțe care spune controlăm lucrurile, știm ce avem de făcut, ne vom respecta obligațiile care ne revin prin lege. În sfârșit, am auzit pe Cîțu vorbind ca un ministru de Finanțe”, a spus Băsescu.

Tot Băsescu a spus că Raluca Turcan are o „funcție inutilă”.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *