Stiri Ultima Ora!

Tenismenul Stefanos Tsitsipas și-a lovit involuntar tatăl cu racheta în timpul meciului cu Nick Kyrgios

Tenismenul Stefanos Tsitsipas și-a lovit involuntar tatăl cu racheta în timpul meciului cu Nick Kyrgios, disputat marți, la ATP Cup. Incidentul a avut loc în tie-break-ul primului set, pierdut de jucătorul grec, anunță MEDIAFAX.

Vizibil furios, Tsitsipas s-a îndreptat către banca sa, izbind de două ori cu racheta în scaunele de lângă el. În imaginile prezentate de televiziune, poate fi observat cum racheta șterge brațul tatălui său, Apostolos, care îi este și antrenor.

Citește și: Mama Luizei Melencu, citată la DIICOT după ce ieri Dincă a cerut să fie reaudiat pretextând că nu a ucis-o pe fiica ei

După acest moment, Tsitsipas s-a așezat pe scaun, iar tatăl său a plecat din zona respectivă, ținându-se de brațul drept, care s-a învinețit. Mama grecului, prezentă și ea în tribune, a coborât către fiul său, adresându-i câteva cuvinte.

În urma acestui gest, Tsitsipas a primit un avertisment din partea arbitrului, care s-a dublat în setul secund, după ce a trimis o minge către zona în care se afla echipa sa.

Citește și: Federația Părinților cere Guvernului să aloce fonduri pentru alocații: ‘Niciodată nu se găsesc bani pentru copii’

Meciul dintre Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios, contând pentru confruntarea Grecia-Australia, de la ATP Cup, se află în desfășurare la momentul transmiterii acestei știri. Cei doi sunt la egalitate de seturi. Kyrgios a câștigat primul act la tie-break, scor 7-6 (7), însă Tsitsipas a egalat în aceeași manieră, 7-6 (3).

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *