Stiri Ultima Ora!

Soția bărbatului ucis de Mario Iorgulescu: Îmi doresc să sufere! Să se târască în fața mea și a copilului

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în care a murit Dani Vicol, a lăsat urme adânci în sufletul Patriciei Esmeralda, logodnica acestuia și mama unui băiețel de câteva luni.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: ‘Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan. S-a creat o funcţie inutilă’

Rămasă fără partenerul ei, Patricia Esmeralda e nevoită să crească acum un băieţel de doar câteva luni de una singură.

”Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic…”, ne-a spus Logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, pentru wowbiz.ro.

”La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream”, spune sărmana văduvă. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimele trei luni. ”Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (…) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, spune femeia.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *