Stiri Ultima Ora!

Sidney Crosby, starul hocheiului canadian, a disputat cel de-al 1.000-lea său meci în Liga profesionistă nord-americană

Sidney Crosby, starul hocheiului canadian, a disputat cel de-al 1.000-lea său meci în Liga profesionistă nord-americană (NHL), sub culorile echipei Pittsburgh Penguins, care s-a impus sâmbătă seara pe propria arenă, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei New York Islanders, potrivit Agerpres.

Crosby, în vârstă de 33 ani, care evoluează la gruparea din Pittsburgh din 2005, a oferit două pase decisive pe parcursul acestui joc.

În cele 1.000 de meciuri jucate alături de Penguins, Sidney Crosby a reuşit 1.278 de puncte (468 de goluri şi 810 assist-uri). Dublu campion olimpic cu selecţionata Canadei (2010, 2014), el este al 57-lea hocheist din istoria NHL şi al 10-lea în activitate care a disputat o mie de partide pentru aceeaşi echipă, conform site-lui oficial al Ligii nord-americane.

Citește și: Miron Cozma, despre protestele din Valea Jiului: ‘Acești oameni riscă să își piardă viața din cauza condițiilor precare. Mi-ar plăcea ca președintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore’

Mult aşteptatul meci în aer liber programat sâmbătă după-amiază pe un patinoar improvizat pe malul lacului Tahoe, între formaţiile Vegas Golden Knights şi Colorado Avalanche, a fost întrerupt la finalul primului sfert, din cauza soarelui puternic, care a afectat suprafaţa de joc. Partida a fost reluată în cursul serii, iar victoria a revenit hocheiştilor din Colorado, cu scorul de 3-2

Meciurile în aer liber au devenit o tradiţie în NHL începând din anul 2003.

Rezultate:

Washington Capitals – New York Rangers 1-4

New Jersey Devils – Buffalo Sabres 2-3

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 3-2

Detroit Red Wings – Florida Panthers 2-1

Arizona Coyotes – Los Angeles Kings 2-4

St Louis Blues – San Jose Sharsk 4-5

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 4-0

Columbus Blue Jackets- Nashville Predators 2-4

Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs 3-5

Pittsburgh Penguins – New York Islanders 2-3

Anaheim Ducks – Minnesota Wild 1-5

Edmonton Oilers – Calgary Flames 7-1

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *