Stiri Ultima Ora!

Șeful WTA: ‘Priviți la Barty, Andreescu și Halep. Suntem la un nivel foarte ridicat’

Președintele WTA, Steve Simon, a declarat, joi, că tenisul feminin a evoluat foarte mult și a lăudat jucătoare precum Simona Halep, Bianca Andreescu, Ashleigh Barty sau Cori Gauff.

”Circuitul WTA a progresat mult în anii 2010. Multe dintre jucătoare vor fi speciale și în memorie noastră pentru foarte mulți ani. Am văzut și apariția unor noi staruri, cu Ash, Bianca, Coco și staruri consacrate, precum Simona. Cred că WTA, produsele noastre și sportul nostru este pe mâini foarte bune, cu aceste noi campioane care încep să apară și să se stabilească în frunte”, a declarat Steve Simon pentru WTA Tennis.

Citește și: Probleme mari pentru unul dintre liderii #Rezist: ‘Este un atentat la viața mea’

”Cred că WTA și produsele noastre și sportul nostru este pe mâini foarte bune, cu aceste noi campioane care încep să apară și să se stabilească în frunte. Începem să vedem cum va arăta viitorul. Uitați-vă la Ash (n.r.: Ashleigh Barty), Bianca, Simona și priviți la Coco (n.r.: Cori Gauff). Suntem la un nivel foarte ridicat”, a mai spus președintele WTA.

Simona Halep va participa la turneul de la Adelaide, organizat în orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill. Competiția se va desfășura între 11 și 18 ianuarie.

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

Favoritele turneului WTA Adelaide:

1. Ashleigh Barty

2. Simona Halep

3. Petra Kvitova

4. Kiki Bertens

5. Johanna Konta

6. Sofia Kenin

7. Petra Martic

8. Marketa Vondrousova

Citește și: Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’ .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *