Stiri Ultima Ora!

SCANDALUL gunoiului din Sectorul 1 continuă – Avocatul Romprest, Iancu Toader: ‘Doamna Clotilde Armand nu poate să fie și judecător și călău’

Iancu Toader, avocatul Romprest, a făcut, joi seara, la B1 TV, noi dezvăluiri despre scandalul din Sectorul 1, acolo unde primarul Clotilde Armand refuză să plătească facturile firmei de salubritate. În doar câteva zile, potrivit datelor furnizate de apărătorul Romprest, compania ar putea să nu mai ridice gunoiul.

“De ce nu vedem pădurea din fața copacilor. nici o companie nu se ridică la nivelul Romprest. Când a fost scandalul deșeurilor, s-au încercat multe lucruri nelegale, să încheie un contract pe ascuns, cu prețuri modificate.

În condițiile în care am mers și am propus soluții financiare care ar degreva primăria de sume imense de bani. știți ce înseamnă în preajma Crăciunului să nu poți plăti 5.000 de oameni.

Citește și: Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

Am urmărit ședința de ieri. Am văzut că nu se cunoaște dreptul administrativ. Până nu denunți contractul, nu poți face nimic. S-a constatat în instanță că avem drept exclusiv. De ce nu-și plătește facturile?

Vi se pare decent din partea unui reprezentant să spui că suntem mafioți. Da, se va întâmpla să nu mai ridicăm gunoiul. Există o lege, există un contract. Doamna Clotilde Armand nu poate să fie și judecător și călău. Cetățeanul se poate îndrepte către primărie pentru că acolo este vina.

Este adevărat că Romprest v-a indicat soluții financiare. Sunt firme din sector care nu au contract de salubritate, iar primăria nu face nimic. De 7 luni suportăm aceste costuri fără să ni se dea nici un ban.

Romprest riscă să intre în insolvență.. Soluția legală este aceeea de a sista și veți vedea ce se întâmplă. Încep școlile luni. Dați creanțele curente”, a spus avocatul.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *