Stiri Ultima Ora!

SCANDAL monstru în PNL: O consilieră locală din Piteşti a fost exclusă din partid și se plânge de ‘lipsa de caracter a liderilor’

PNL Piteşti acuză de “indisciplină, încălcarea statutului şi a codului de etică” un consilier local al partidului şi anunţă că a votat excluderea sa din partid. Acel consilier, o femeie de profesie notar, a cerut demisia conducerii PNL Argeş după rezultatul slab obţinut la alegeri şi a scris pe Facebook că “s-a umplut paharul cu dezamăgirile adunate in ultimii ani, provocate de lipsa de caracter a liderilor, de lipsa de viziune şi loialitate faţă de electoratul propriu”, anunță news.ro.

Într-un comunicat dat publicităţii miercuri seară, PNL Argeş anunţă că membrii Biroului Permanent Local al PNL Piteşti “au analizat cazul de indisciplină şi de încălcare a statutului, respectiv a codului de etică al partidului de către doamna Ana Stan”, consilier local al partidului, iar în urma analizei interne a fost votată propunerea de excludere din partid. Această propunere urmează să fie înaintată spre validare Biroului Permanent Judeţean al PNL.

Citește și: Personalul didactic se înghesuie la vaccinat! Valeriu Gheorghiță: ‘În zilele următoare vor fi vaccinate aproape 1.000 de persoane zilnic’

“Atitudinea doamnei Ana Stan faţă de organizaţie şi atacurile lansate în spaţiul public la adresa unor colegi, la adresa organizaţiei municipale, din care face parte, cât şi la adresa preşedintelui şi a conducerii statutare a PNL au stat la baza propunerii de excludere. Doamna Stan a declinat invitaţia din partea Biroului Local şi a refuzat să participe la această şedinţă. BPL al PNL Piteşti consideră că nemulţumirile şi problemele pe care le poate ridica un membru al partidului trebuie dezbătute în interiorul partidului şi în forurile sale statutare, nu în mass-media. Din păcate, în cazul de faţă, anumite frustrări şi nemulţumiri au fost lansate sub formă de atac în presă, fapt care a adus grave prejudicii de imagine organizaţiei municipale a PNL şi Partidului Naţional Liberal”, au justificat liberalii piteşteni decizia.

Ana Stan, de profesie notar, era considerată unul dintre liderii importanţi ai PNL Piteşti. După rezultatul slab obţinut de PNL – mai puţin de jumătate din procentul obţinut de PSD – la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut, Stan a cerut demisia preşedintelui PNL Argeş, acuzând-l pe acesta că a “îngropat” filiala.

Citește și: Sorin Cîmpeanu răstoarnă ceea ce se știa: Elevii le pot oferi flori și mărțișoare profesoarelor!

În 11 februarie, ea şi-a anunţat pe Facebook decizia de a pleca din PNL, iar două zile mai târziu scria pe reţeaua de socializare că nu a plecat din PNL pentru a se înscrie în alt partid, ci “pentru ca s-a umplut paharul cu dezamăgirile adunate în ultimii ani, provocate de lipsa de caracter a liderilor, de lipsa de viziune şi loialitate faţă de electoratul propriu şi oamenii din partid care s-au implicat în creşterea imaginii partidului”.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *