Stiri Ultima Ora!

Revolta lui Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâcea: Guvernul își bate joc de vâlceni! Nu rezolvă nimic și nici pe noi nu ne lasă să muncim!

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, și-a arătat azi revolta față de decizia Ministerului Transporturilor de a nu aproba trecerea DN7D  din administrarea CNAIR în administrarea CJ Vâlcea în vederea refacerii și modernizării șoselei. El relatează că a făcut solicitarea și că răspunsul a fost negativ, deși lucrarea nici măcar nu e prinsă în bugetul CNAIR și deci pentru accesarea de fonduri europene a fost reînceput circuitul de avizare… adică va mai trece foarte mult timp până se va face efectiv ceva în teren:

”S-a rezolvat, nu se poate

Orgoliul sau politica înțeleasă prost de unii au făcut ca DN7D, drum de pământ din Țara Loviștei, să rămână tot la Guvern, mai precis, la CNAIR.

Ne-am dorit să avem acest drum în patrimoniul județului, pentru că ar fi trebuit să mă apuc de documentații, avize, lucru imposibil, dacă drumul nu este județean.

Veste proastă, astăzi, pentru vâlcenii din Perișani, Titești, Boișoara, Câineni : MI-A SCRIS MINISTRUL CĂ S-A RELUAT CIRCUITUL DE AVIZARE

Atenție, NU FAC NICIUN FEL DE POLITICĂ, dar sunt efectiv revoltat pentru că documentația, pentru a fi depus pe fonduri europene, durează, în plus drumul nici măcar nu este trecut în bugetul CNAIR.

Exista informații potrivit cărora dosarul de preluare a fost scos efectiv de pe masa Guvernului!

Dacă mă lăsau să mă apuc de treabă, începeam kilometru cu kilometru să îl pun la punct.

Este o lovitură grea pentru Țara Loviștei, care cu un drum bun, se poate deschide complet către turism.

Solicit Guvernului să aloce bani pentru acest drum, dacă tot nu se vrea a fi al județului Vâlcea.

Până atunci, Țara Loviștei primește o lovitură nemeritată de la actualul Guvern.

P.S. Am avut absolut toate documentele pentru transferul la Consiliul Județean depuse la Guvern, se pare că efectiv, nu s-a vrut.”, susține șeful CJ Vâlcea.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *