Stiri Ultima Ora!

Prinţul Philip a primit verdictul medicilor: Internat la 99 de ani, suferă de o infecţie

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, va mai rămâne câteva zile în spital unde se simte confortabil şi răspunde la tratament, a anunţat marţi Palatul Buckingham, în timp ce fiul său, prinţul Edward, a declarat pentru Sky News că ducele de Edinburgh se simte “mult mai bine”, relatează Reuters.

“Ducele de Edinburgh rămâne la King Edward VII Hospital (o unitate privată din Londra – n.a.) unde primeşte îngrijiri medicale pentru o infecţie. El se simte confortabil şi răspunde la tratament, însă va mai sta în spital câteva zile”, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat, scrie agerpres.ro.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Prinţul Edward a declarat pentru Sky News că tatăl său, în vârstă de 99 de ani, este “mult mai bine” şi că “aşteaptă cu nerăbdare” externarea.

Edward a declarat râzând că tatăl său este “doar puţin” frustrat că se află în spital. “Te poţi uita la ceas de atâtea ori şi pereţii sunt atât de interesanţi”, a adăugat el.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

“Am primit nişte mesaje minunate de la tot felul de oameni şi apreciem cu adevărat acest lucru, la fel şi el”, a mai spus prinţul Edward.

Regina, în vârstă de 94 de ani, a rămas la castelul Windsor, reşedinţă situată în vestul Londrei, unde cuplul regal a stat pe perioada lockdownului impus de pandemia de COVID-19.

Citește și: CTP, jigniri fără margini la adresa susținătorilor Dianei Șoșoacă: ‘Oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar’

Atât regina, cât şi prinţul au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, iar afecţiunea ducelui nu are legătură cu boala COVID-19, potrivit Reuters.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *