Stiri Ultima Ora!

Polițiștii au prins cu focuri de armă 4 hoți din București, printre care un minor

Patru tineri, între care un minor de 15 ani, au fost prinși de poliție, care i-a somat cu focuri de armă, după ce aceștia păstrunseseră în toiul nopții în curtea unei case din București, potrivit Digi24. Au fost văzuți de o persoană care a sunat la 112, iar când a venit poliția, tinerii au fugit. Unul dintre ei a fost găsit ascuns în cușca unui câine, un altul s-a refugiat pe un acoperiș, altul a fost depistat în curtea unei vulcanizări.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: ‘Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?’

Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ei sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru tentativă de furt calificat.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 19 februarie, în jurul orei 1:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 că un bărbat a observat mai multe persoane necunoscute care au sărit în curtea imobilului. La adresa respectivă s-au deplasat, de urgență, echipaje ale secției de poliție și jandarmi.

„În proximitatea adresei indicate au fost observați patru tineri, care la vederea polițiștilor au fugit. Unul dintre polițiști i-a somat și a executat foc în plan vertical, cei 4 fiind depistați în scurt timp, unul dintre ei ascuns în cușca unui câine. Au fost imobilizați și conduși pentru audieri la subunitatea de poliție”, detaliază un comunicat al autorităților.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *