Stiri Ultima Ora!

Operațiune ÎN FORȚĂ a trupelor speciale din Timiș: urmărit internațional care a spart multiple baraje ale Poliției, prins în prima zi a anului

Operațiune în forță, în Timiș, în prima zi anului. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și trupele speciale ale IPJ Timiș au prins un urmărit internațional. Bărbatul de 46 de ani era căutat de nu mai puțin de șase ani de zile și, până astăzi, prinderea lui s-a dovedit a fi misiune imposibilă. Surse din cadrul IPJ susțin că bărbatul a scăpat ca prin minune din mâinile oamenilor legii, ba chiar a spart și baraje ale poliției.

A fost însă capturat astăzi, în cadrul unei operațiuni speciale a IPJ Timiș.

“Azi, în urma investigațiilor  și acțiunilor efectuate, polițistii din cadrul Postului de poliție Sanmihaiu Roman cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Actiuni Speciale Timiș si al unui lucrator din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au pus in executare un  Mandat European de Arestare, emis de Ministerul Public în 2014, cu privire la un bărbat de 46 de ani cercetat de autoritățile din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Persoana în cauză a fost depistată pe raza localității Sanmihaiu Roman.

Barbatul urmarit se sustrăgea din anul 2014, totodată fiind cunoscut ca persoană recalcitrantă si violentă.

Polițiștii din cadrul SIC au procedat la prezentarea bărbatului Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara pentru punerea în executare a mandatului european de arestare”, a informat IPJ Timiș.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *