Stiri Ultima Ora!

O cunoscută cântăreață și vedetă TV, operată de urgență: Și-a anulat toate evenimentele de Revelion

Din păcate, sfârșitul de an vine cu vești proaste din partea Irinei Rimes: vedeta Pro TV și totodată una dintre cele mai iubite artiste din România a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Revelion, anunță protv.ro.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: ‘Ce-ați făcut în 20 de ani?’ .

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *