Stiri Ultima Ora!

Nuntă în lumea vedetelor: Julia Garner, din serialul ‘Ozark’, s-a căsătorit cu liderul trupei Foster the People

Julia Garner, actrița americană premiată cu Emmy pentru rolul din serialul Netflix de succes “Ozark”, s-a căsătorit cu Mark Foster, liderul trupei indie Foster the People, după o logodnă de câteva luni, potrivit Daily Mail, potrivit Mediafax.

Nunta a avut loc pe 27 decembrie și vestea a fost făcută publică de creatorul de modă Zac Posen, care a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la eveniment, inclusiv instantanee cu tinerii căsătoriți dansând și tăind tortul de nuntă.

Garner, în vârstă de 25 de ani, a purtat o rochie albă cu corset din mătase și dantelă, în timp ce Foster, în vârstă de 35 de ani, a purtat un smoching clasic.

Foster și Garner s-au logodit în luna mai, în timp ce se aflau într-o excursie în Parcul natural Yellowstone. În afara unei fotografii cu cei doi și cu peisajul montan, publicată de Julia Garner pe reţelele de socializare online, cuplul a păstrat tăcerea în legătură cu povestea lui romantică.

Pentru rolul ei din “Ozark”, Julia Garner a câștigat un premiu Emmy. Garner va interpreta personajul Ruth Langmore și în cel de-al treilea sezon al serialului, care va fi lansat la începutul anului 2020. “Ozark” spune puvestrea unui expert financiar care își mută familia în munții Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari pentru a îmbuna un traficant de droguri.

Grupul de indie rock Foster the People a fost fondat în 2009 și a ajuns cunoscut datorită piesei “Pumped Up Kicks”. În ciuda ritmului său vesel și dinamic, melodia descrie gândurile unui adolescent bolnav mintal care plănuiește un atac armat.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *