Stiri Ultima Ora!

Nouă cupluri de tineri îndrăgostiţi s-au căsătorit, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului

Nouă cupluri de tineri îndrăgostiţi s-au căsătorit, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului, în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, potrivit Mediafax

Căsătoriile au fost oficiate la câteva minute după focul de artificii de la miezul nopţii. La ceremonia care a avut loc la opera realizată de Constantin Brâncuşi au asistat câteva sute de persoane.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

Cuplurile care au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă provin din diferite localităţi ale ţării. Tinerii și-au făcur programări la primărie în perioada 19-20 decembrie, când au achitat şi o taxă de 500 de lei. Primăria le-a oferit, în schimb, pe lângă actele de căsătorie, tort, flori şi o sticlă de şampanie.

Autoritățile au decis, de această dată, să renunțe la condiția ca măcar unul dintre miri să aibă domiciliul în orașul Târgu-Jiu. Tinerii care au venit, în acest an, la Poarta Sărutului, pentru a-şi uni destinele, sunt din județele Gorj, Timiș, Ilfov, Vâlcea, Argeș, Buzău, Dolj și Covasna.

De-a lungul anilor, edilii din Târgu-Jiu au oficiat sute de astfel de căsătorii.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *