Stiri Ultima Ora!

Nicușor Dan dă cu tunul în PLUS: ‘Am aflat din presă despre sondajul lor’

Nicuşor Dan, candidat independent la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) susţinut de USR, a declarat că a aflat din presă despre sondajul PLUS făcut public marţi, potrivit Agerpres.

Citește și: Guvernul Orban a luat decizia: A blocat creșteri de salarii și sporuri

“L-am văzut şi eu ca şi dumneavoastră: în presă. (…) Fiecare are dreptul să comunice în felul în care doreşte. Sunt un independent care sunt susţinut în momentul de faţă de un partid dintr-o alianţă. Mai departe, ce se va întâmpla în acea alianţă, dacă eu voi fi invitat să-mi spun punctul de vedere, dacă nu, o să decidă Alianţa”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat de jurnalişti cum i se pare că, deşi USR şi PLUS sunt într-o alianţă, se fac sondaje separat.

Citește și: Liviu Dragnea a depus două noi cereri de eliberare! Cum își motivează cererile

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Municipiului Bucureşti, e la egalitate în preferinţele bucureştenilor cu Nicuşor Dan şi oricare dintre ei ar câştiga alegerile, dacă acestea ar fi într-un singur tur, cu 35%, respectiv 36%, comparativ cu actualul edil, Gabriela Firea, care ar obţine 28%. Informaţiile apar într-un sondaj prezentat marţi de Vlad Voiculescu.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *