Stiri Ultima Ora!

Nicuşor Dan dă abia acum stimulentul pentru nou-născut, pentru dosarele depuse complet în august 2020

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat vineri că municipalitatea este la zi cu plăţile sociale pentru familii monoparentale, prevenirea abandonului şcolar şi copiii cu dizabilităţi, iar în cazul stimulentului pentru nou-născut s-au efectuat viramentele pentru dosarele depuse complet în luna august 2020.

“Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plăţii stimulentului pentru nou-născut pentru dosarele depuse complet în luna august 2020, pentru plata ajutorului financiar pentru familii monoparentale pentru luna în curs şi pentru plata sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului şcolar, tot pe luna în curs. Stimulentul pentru copiii cu dizabilităţi va fi virat, ca de obicei, la finalul lunii februarie 2021. De asemenea, am reuşit plata diferenţei de 250 lei, aferentă lunii noiembrie 2020, pentru adulţii cu dizabilităţi, în sumă totală de 13.350.750 lei”, a scris el, pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

Nicuşor Dan şi-a exprimat speranţa ca, după aprobarea bugetului municipalităţii, care va urma aprobării bugetului naţional de către Parlament, să fie acoperite pe toate diferenţele de plată.

“Sperăm ca, după aprobarea bugetului Capitalei, succesiv aprobării bugetului naţional de către Parlament, să reuşim să acoperim pe parcursul anului 2021 toate diferenţele de plată, având în vedere faptul că suma totală lunară pentru plata stimulentelor este de 8,4 milioane de euro”, a precizat edilul general.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *