Stiri Ultima Ora!

Moment INCREDIBIL – Arturo Vidal și-a dat în judecată propriul club, FC Barcelona

Arturo Vidal (32 de ani) vrea să se despartă de Barcelona și își forțează cu orice preț plecarea. Jucătorul din Chile și-a dat propriul club în judecată. Arturo Vidal susține că gruparea blaugrana trebuie să îi dea 2,4 milioane de euro, conform unei clauze din contract.

Citește și: SONDAJ CURS – Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

În cadrul conferinței de presă, susținută de tehnicianul Ernesto Valverde, înaintea meciului din La Liga, de sâmbătă, 4 ianuarie, în fața celor de la Espanyol, de la ora 22:00, s-a discutat și despre Arturo Vidal și comportamentul acestuia în cadrul lotului catalanilor.

“Presupun că este o diferență de criteriu din contract, dar nu cred că are legătură cu latura sportivă. El se antrenează bine și se comportă la fel, situația aceasta trebuie să o rezolve el cu clubul”, a spus Valverde, care a adăugat:

“Se va rezolva intern. Nu mi se pare că este prima dată când se întâmplă asta și nu va fi nici ultima dată.

La antrenamentele zilnice, cunoscându-l pe Arturo, totul se desfășoară normal, se pregătește normal. Nu sunt probleme”.

În contractul dintre Arturo Vidal și Barcelona, conform ABC, există o clauză conform căreia jucătorul din America de Sud ar putea lua 2 milioane de euro, în cazul în care joacă cel puțin 60 de partide într-un sezon la Barcelona. Sezonul trecut, Vidal a jucat 53 de partide pentru FC Barcelona (25 ca titular), marcând de 12 ori.

Gruparea catalană are însă stipulat în contract că meciurile se calculează doar dacă Vidal evoluează cel puțin 45 de minute într-o partidă. Astfel că, Vidal trebuie să primească doar jumătate din bonusuri.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *