Stiri Ultima Ora!

Ministrul Sănătății le declară RĂZBOI medicilor care au operat-o pe femeia care a luat foc: ‘Nu vom temporiza mersul anchetei’

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a precizat că datele despre ancheta de la Spitalul Floreasca vor fi comunicate la finalul controlului pentru a fi evitate speculațiile, însă oferă asigurări nu va fi „temporizat mersul anchetei”.

Ministerul Sănătății transmite, printr-un comunicat de presă, că o echipă condusă de Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății s-a aflat duminică dimineață la Spitalul Clinic de Urgență București pentru a verifica starea de sănătate a pacientei arse pe masa de operație, dar și cum este îngrijită de medici.

Citește și: Guvernul Orban, anunț pentru milioane de români! Decizie pentru 2020

Cu prilejul vizitei, au fost studiate unele documente ale Foii de Observație Clinice Generale.

„Am luat această decizie de a comunica datele la sfârșitul anchetei, tocmai pentru a se evita speculațiile. Este un caz cu multe implicații și, din respect față de pacientă și familia sa este corect să tragem concluziile când avem toate dovezile și declarațiile clare ale celor implicați. Vă asigur că nu vom temporiza mersul anchetei”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Citește și: Rareș Bogdan iese din scenă: „Ultima emisiune”!

Toate concluziile acestei anchete vor fi făcute publice după terminarea cercetărilor, mai transmite comunicatul de presă.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *