Stiri Ultima Ora!

Ministrul Fondurilor Europene anunță o premieră – cine vine la Guvern să se ocupe de Planul Național de Redresare și Reziliență

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, anunță că, în premieră, un expert român a acceptat să se transfere de la Comisia Europeană la Guvernul României. Acesta va lucra în echipa care se ocupă de Planul Național de Redresare și Reziliență.

După minerii din Valea Jiului și angajații de la Termocentrala Mintia au ieșit în stradă/ VIDEO

„L-am cooptat pe Septimiu Szabo, un economist cu experiență solidă la Comisia Europeană, în echipa de la minister care se ocupă de Planul Național de Redresare și Reziliență. Septimiu are o experiență de top pe instrumente financiare, mănâncă PNRR pe pâine și mai vine cu un atu – vorbește fluent “comiseza”, adică limba tehnică a oficialilor de la Comisie. Este pentru prima dată când un expert român ca el vine prin transfer de la Bruxelles să lucreze pentru un minister din România. În ultimii 14 ani, experții români s-au transferat într-o singură direcție, de la București la Bruxelles”, a anunțat, pe Facebook, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *