Stiri Ultima Ora!

Mikel Arteta, noul antrenor al lui Arsenal: ‘Trebuie să câştigăm toate meciurile’

“Trebuie să câştigăm toate meciurile”, a declarat Mikel Arteta, noul antrenor al lui Arsenal, echipă ce are patru eşecuri consecutive pe teren propriu, iar miercuri va primi vizita lui Manchester United în campionatul Angliei, scrie France Football, potrivit AGERPRES.

“Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia şi trebuie să ne bazăm pe această istorie. Acest stadion trebuie să inspire din nou teamă. Când eram la altă echipă, detestam să vin aici. Trebuie să regăsim această atmosferă şi să facem astfel încât adversarii să nu se mai simtă în largul său”, a spus Arteta, care a fost mijlocaşul lui Arsenal între 2011 şi 2016, după ce a jucat şase sezoane la Everton.

Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: ‘Ce-ați făcut în 20 de ani?’ .

“Trebuie să câştigăm toate meciurile. Nu contează adversarul. Suntem Arsenal şi asta cerem. Nivelul presiunii este diferit dacă ne uităm în partea superioară sau cea inferioară a clasamentului. Deocamdată, nu voi fi foarte atent la clasament. Mă voi uita la evoluţiile noastre şi la rezultatele legate de evoluţiile de pe teren”, a adăugat tehnicianul spaniol.

Arteta nu are niciun succes în cele două meciuri pe banca “tunarilor”: 1-1 la Bournemouth şi 1-2 acasă în derby-ul londonez cu Chelsea.

După 20 de etape din Premier League, Arsenal este doar pe locul 12, la 6 puncte de zona retrogradării şi la 11 puncte de locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *