Stiri Ultima Ora!

Manuel Pellegrini a fost demis de la West Ham United

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini a fost demis, sâmbătă, de la conducerea tehnică a echipei West Ham United, după înfrângerea suferită cu Leicester, a noua în ultimele 12 partide, informează BBC. El este al şaselea manager demis în acest sezon al Premier League potrivit news.ro

În vârstă de 66 de ani, Pellegrini era în funcţie din vara anului 2018, când l-a înlocuit pe David Moyes. În cariera lui, el a mai antrenat Villarreal, Real Madrid, Malaga, Manchester City şi Hebei China Fortune.

Sâmbătă, Leicester a învins, în depalsare, cu scorul de 2-1, pe West Ham United, în etapa a XX-a a Premier League. Pentru gazde a marcat Fornals ’45 , iar pentru oaspeţi, Iheanacho ’40 şi Gray ’56. Gray a ratat un penalti, în minutul 12.

West Ham United este pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League, cu 19 puncte.

Pe locurile retrogradabile se află Aston Villa – locul 18, cu 18 puncte, Watford – locul 19, cu 16 puncte şi Norwich – locul 20, cu 13 puncte.

Sezonul trecut, West Ham a terminat pe locul 10. În mandatul lui Pellegrini, echipa a câştigat 24 de meciuri din 64 disputate, pierzând de 29 de ori.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *