Stiri Ultima Ora!

Leeds United îl doreşte pe Cavani, după ce a fost interesată de Ibrahimovic

Leeds United, echipă revenită după 16 ani în prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei, îl doreşte pe uruguayanul Edinson Cavani, după ce a fost interesată de un alt atacant celebru, suedezul Zlatan Ibrahimovic, a declarat pentru Sky Sport patronul clubului, omul de afaceri italian Andrea Radrizzani.

Leeds a avut discuţii cu Ibrahimovic, însă acesta a preferat în ianuarie să se întoarcă la AC Milan. “Am încercat în ianuarie, însă el a ales să meargă la Milan şi povestea a căzut. Acum cred că este prea târziu, intensitatea fotbalului englez este diferită”, a spus Radrizzani.

Ibrahimovic, care are 38 de ani, a jucat în Anglia la Manchester United în perioada 2016-2018.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Conducerea lui Leeds îl are acum în vizor pe Cavani, care este liber de contract după despărţirea de PSG. “Pe lângă alte calităţi, Cavani ar avea o contribuţie foarte fizică şi s-ar putea adapta, însă n-am vorbit niciodată despre asta cu antrenorul (Marcelo Bielsa – n. r.). Cu siguranţă ne-am gândit la asta, să vedem dacă e mai liber”, a spus Radrizzani.

În altă ordine de idei, Leeds a anunţat că a semnat un contract de sponsorizare pe tricou cu firma germană Adidas, valabil cinci ani, începând din sezonul 2020-2021, informează Reuters. Nu au fost oferite detalii financiare, dar Leeds a confirmat că este un record pentru acest club în ce priveşte un contract de sponsorizare pe tricou.

Leeds, care va încheia pe primul loc în eşalonul secund, Championship, o întâlneşte miercuri pe Charlton în ultima etapă.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *