Stiri Ultima Ora!

Întrebarea care l-a pus în DIFICULTATE până și pe Jose Mourinho! Cine este cel mai bun jucător: Messi sau Ronaldo?

Jose Mourinho a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al fotbalului mondial: Cine este cel mai bun jucător: Messi sau Ronaldo?, conform Mediafax.

Citește și: Un raport CIA aruncă în aer România! Iliescu, la un PAS de a cere sprijinul Securității în ianuarie 1990

Mourinho nu a putut să aleagă între Leo Messi și Cristiano Ronaldo, oferind cuvinte de laudă atât la adresa jucătorului de la Barcelona, cât și rivalului său de la Juventus. „Cred că amândoi sunt norocoși și totodată ghinioniști că fac parte din aceeași generație. Sunt norocoși fiindcă pot concura unul împotriva celuilalt. Se motivează foarte mult unul pe celălalt, însă dacă ar fi fost doar unul dintre ei, oricare, ar fi avut 10 Ghete de Aur și 10 Baloane de Aur până acum.”, a spus Jose Mourinho pentru cei de la RT.

Antrenorul mai spune că Messi și Ronaldo au ridicat nivelul fotbalului mondial. Acum nivelul este foarte sus. Vin din urmă alți jucători, pe care îmi place să îi numesc ‘mici monștri’. Nivelul este foarte sus și trebuie să fie o motivație în plus pentru jucători precum Neymar, Mbappe sau Griezmann. Din nefericire, Messi și Cristiano nu vor juca la nesfârșit”, a mai spus tehnicianul portughez.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *