Stiri Ultima Ora!

Îi paște PUȘCĂRIA: Michel Platini şi Joseph Blatter sunt acuzați de escrocherie și abuz de încredere

Michel Platini şi Joseph Blatter, acţionaţi în justiţie în Elveţia, pentru “escrocherie” şi “abuz de încredere”, după extinderea anchetei pentru “gestiune neloială”.

Michel Platini a fost suspendat pentru opt ani, în decembrie 2015, de justiţia internă a FIFA. Suspendarea a fost redusă în apel la şase ani, apoi la patru ani de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Platini a fost găsit vinovat de conflict de interese de către TAS, după ce a primit fără justificare două milioane de dolari de la FIFA, plată aprobată de preşedintele forului mondial, Joseph Blatter, în 2011.

Suspendarea lui Michel Platini din orice activitate legată de fotbal a expirat la 7 octombrie.

Blatter a fost, din 2015 până acum, ţinta justiţiei elveţiene în legătură cu mai multe cazuri, între care şi o plată făcută lui Michel Platini când acesta era preşedintele UEFA.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *