Stiri Ultima Ora!

Ibrahimovic a fost insultat la Belgrad din cauza originii sale bosniace

Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul suedez al lui AC Milan, a fost insultat la Belgrad din cauza originii sale bosniace, în timpul meciului disputat joi de echipa sa împotriva Stelei Roşii, în turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League, relatează presa internaţională.

Imaginile difuzate vineri de canalul N1 arată cum Ibrahimovic, aşezat în tribunele stadionului din Belgrad, este insultat de mai multe ori de un bărbat, care l-a calificat mai ales drept “Balija împuţit”. “Balija” este o denumire peiorativă pentru musulmanii din Bosnia, folosită de naţionaliştii sârbi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

“Steaua Roşie condamnă ferm insultele adresate lui Zlatan Ibrahimovic (…) Steaua Roşie îşi cere scuze pentru ceea ce a trăit Ibrahimovic în casa noastră”, a indicat campioana Serbiei într-un comunicat.

Steaua Roşie a adăugat că va coopera cu autorităţile pentru ca individul responsabil de acest incident să fie descoperit şi pedepsit.

Deşi meciul a avut loc în principiu cu porţile închise în condiţiile pandemiei de coronavirus, lojile stadionului au găzduit câteva sute de spectatori. Aceste locuri nu sunt puse la vânzare şi de obicei sunt rezervate invitaţilor clubului şi presei.

Suporterii sârbi sunt cunoscuţi pentru violenţa lor, notează AFP.

Partida Steaua Roşie – AC Milan s-a încheiat cu scorul de 2-2. Portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la oaspeţi.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *