Stiri Ultima Ora!

Gabriela Firea i-a scris lui Marcel Vela, după amenințările lui Cristian Dide: ‘Am făcut instantaneu adresă’

Primarul Gabriela Firea a precizat că, după ce protestatarul Cristian Dide a organizat pe Facebook un miting la domiciliul său, a trimis o adresă către ministrul de Interne Marcel Vela pentru a lua măsuri în acest sens, însă nu a primit încă răspuns.

„Deocamndată nu s-a întâmplat (nu a venit nimeni să protesteze, n.r.), dar eu consider că este o amenințare la adresa mea, a familiei mele, a copiilor mei care sunt foarte mici. (…) Nu mi se pare normal ca bătălia politică să meargă într-acolo încât anumiți protestatari care au anumite inerese financiare într-o zonă politică să-i amenințe pe demnitari că vin în fața casei lor”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Primarul Capitalei a mai precizat că a trimis, în acest sens, o solicitare către ministrul de Interne Marcel Vela.

„Am făcut instantaneu o adresă, o solicitare către ministrul de Interne pe care am și transmis-o în care l-am informat că are atribuții prin lege și trebuie să ia măsurile care se impun prin instituții subordonate, firește. Nu mă las intimidată”, mai explică edilul.

Până la această oră nu a primit răspuns din partea ministrului.

Gabriela Fireaa depus plângere pe numele protestatarului Cristian Dide deoarece anunța că organiza pe Facebook, joi, un miting la domiciliul primarului Capitalei.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *