Stiri Ultima Ora!

Gabriela Firea i-a făcut plângere lui Cristian Dide pentru ‘atentat’ la viața familiei sale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a depus joi o plângere pentru amenințare la adresa sa și a familiei sale la scurt timp după ce protestatarul #rezist Cristian-Mihai Dide a scris pe contul său de socializare: „Care vă mai mutați câteva ore cu noi în Voluntari? La poartă la Firea și Pandele”.

„Am facut plangere pentru aceasta amenintare. Este un atentat la viata mea si a familiei mele. Invit autoritatile statului sa-si faca datoria legala si sa ia masuri. Nu cred ca intr-un stat de drept legea este facultativa pentru unii cetateni”, a scris Firea pe Facebook.

La auzul veștii, protestatarul Cristian-Mihai Dide a scris și el pe Facebook: „Ajutorrr!!! M-am agățat într-o sârmă. Toți avocații să mă ajute pe mine :-)”.

Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari anti-PSD și în ultimii ani a fost reținut și amendat de jandarmi. În 2018 s-a legat cu lanțuri de gardul Guvernului, cu un bidon cu benzină în mână. În 2019, alături de alți protestatari, a pus pe scările Ministerului Justiției vopsea roșie, cuțite și fotografii format A4 cu Tudorel Toader.

content-image

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *