Stiri Ultima Ora!

FOTO Un soldat aflat în timpul liber a salvat o vecină căreia îi luase foc apartamentul: Militarul a ajuns la spital

Un soldat care se afla acasă a salvat o vecină căreia îi luase foc apartamentul. Bărbatul s-a intoxicat cu fum și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Pompierii au reușit să stingă focul.

Incidentul s-a produs duminică într-un bloc din orașul Târgoviște. Soldatul, Iancu Laurențiu, angajat la Batalionul 1 Rachete Sol-Aer Boteni, dormea și a fost trezit de strigătele vecinilor care anunțau că a luat foc apartamentul unei femei în vârstă.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Soldatul a intrat în apartamentul în flăcări și a reușit să o salveze pe femeie. În timp ce intervenea, salvatorul s-a intoxicat cu fum și, ulterior, a fost transportat la spital.

„În această dimineață, un incendiu a avut loc într-un bloc din Târgoviște. Soldatul Iancu a fost trezit de strigăte disperate după ajutor. Apartamentul vecinei sale, o femeie în vârstă și în imposibilitatea de a se deplasa, a luat foc. Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a intervenit, reușind să-i salveze viața bătrânei, înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Din cauza fumului inhalat, colegul nostru se află acum în spital, intubat, urmând a primi îngrijiri medicale de specialitate”, au anunțat reprezentanții MApN.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Incendiul de la blocul din Târgoviște a fost stins de pompieri.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *