Stiri Ultima Ora!

FOTO Piedone nu glumește: AMENDĂ de 30.000 de lei și confiscarea autoutilitarei din care se aruncau deșeuri în Sectorul 5

Şoferul unei autoutilitare care a aruncat deşeuri pe spaţiul public a fost amendat cu 30.000 de lei, iar autovehiculul va fi confiscat, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5.

Autoutilitara care a transportat deşeuri provenite din construcţii pe strada Ion Băiulescu a fost depistată în urma unei autosesizări a Poliţiei Locale Sector 5. În urma verificărilor efectuate de Poliţia Locală alături de comisarii Gărzii Naţionale de Mediu din cadrul Comisariatului Bucureşti s-a constatat că şoferul nu deţinea documente pentru transportul deşeurilor.

Poliţia Locală Sector 5 împreună cu Garda Naţională de Mediu continuă acţiunile de depistare şi sancţionare a celor care aruncă deşeuri ilegal pe spaţiul public, acţiuni care se vor intensifica în perioada următoare.

“Aceste persoane care aruncă în mod repetat deşeuri pe domeniul public trebuie să înţeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi şi vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăţa să fie civilizaţi. Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *