Stiri Ultima Ora!

EXCLUSIV – DOCUMENT – Proaspăt ajuns la putere, Vlad Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile unui secretar de stat

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, şi-a delegat aproape toate atribuţiile secretarei de stat Andreea-Anamaria Moldovan. Ordinul a fost semnat de Vlad Voiculescu în 19 februarie.

În documentul obținut în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO se arată că Andreea Moldovan coordonează următoarele structuri:

a) Direcția generală asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică;

b) Direcția politica medicamentului, dispozitivelor și tehnologiilor medicale;

c) Direcțiile de sănătate publică județene și ale municipiului București, Institutul Național de Sănătate Publică, Institutul de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, Centrul de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog București, Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: ‘Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural’

În document se mai precizează că Andreea Moldovan semnează în numele și pentru ministrul Sănătății toate documentele elaborate de acesta, precum și ordinele și instrucțiunile prevăzute la articolul 57 alin. (1) din OUG nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare.

vcontent-image

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *