Stiri Ultima Ora!

Dinamo Bucureşti a anunţat transferul portarului norvegian Gudmund Kongshavn

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, transferul portarului norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), acesta semnând un contract valabil până la sfârşitul actualului sezon competiţional, potrivit Agerpres.

“Dinamo Bucureşti anunţă transferul portarului norvegian Gudmund Broks Kongshavn la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae. Ultima oară la Aalesund, în prima ligă a campionatului norvegian, Gudmund Kongshavn a ajuns la Bucureşti, a efectuat vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Ionel Gane, în cantonamentul de la Săftica, înaintea duelului cu FCSB, din optimile de finală ale Cupei României”, se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării bucureştene.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: ‘Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie’

Fost component al loturilor naţionale U18, U19, U21 şi U23 ale Norvegiei, Gudmund Kongshavn se află la prima experienţă în afara ţării natale.

Până în prezent, el a jucat la formaţiile Valerenga, Sarpsborg, Tromso şi Aalesund. În total, el a evoluat în 136 de partide în prima ligă a Norvegiei.

După plecările portarilor spanioli Tomas Mejias şi Rene Hinojo, Dinamo a rămas cu doi goalkeeperi lipsiţi de experienţă, tinerii Mihai Eşanu şi Aleksander Mitrovic.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *