Stiri Ultima Ora!

DESPĂRȚIREA anului! Brigitte Sfăt l-a părăsit pe Florin Pastramă: ‘Presiunile îl fac să nu fie fericit. Îmi pare rău, dar este pentru siguranţa copiilor’

Brigitte s-a decis să se despartă de soţul ei, Florin Pastramă, cel puţin pentru o perioadă. Vedeta spune că problemele pe care le are bărbatul în familie îl afectează foarte mult, ba chiar devine violent, anunță romaniatv.net.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun. Îmi pare rau că e un bărbat extreodinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve problemele și trebuie să știe pe ce cale o ia. O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie„, a spus Brigitte, potrivit spynews.ro.

Simona Necula, iubita fratelui lui Florin Pastramă, a lansat acuzaţii dure la adresa lui Brigitte Sfăt. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte Sfăt, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni duri.

Citește și: ‘A executat ordinul președintelui’ – Traian Băsescu, despre implicarea lui Florian Coldea în Irak, acolo unde fostul șef operativ SRI nu avea competență .

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit. Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala„, a scris iubita lui Relu Pastramă.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *