Stiri Ultima Ora!

Deputatul Mihai Mohaci sterge pe jos cu Gheorghe Ialomițianu: ‘Domnul fost ministru minte, nu are ce cauta la Pro România’

Atac nemilos al deputatului Mihai Mohaci împotriva fostului ministru al Finanțelor publice, Gheorghe Ialomițeanu. Coordonatorul Pro Romania Brașov, Mihai Mohaci, a ieșit în spațiul public și l-a făcut pe Ialomițianu mincinos. Atacul deputatului Mohaci vine ca urmare a unei declarații a lui Gheorghe Ialomițianu, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, în care acesta a declarat că și-a depus candidatura la Primăria Brașov ca independent, deși ar fi contactat de Pro Romania și ALDE să candideze din partea lor.  Coordonatorul Pro Romania Brașov, nu doar că a negat că formațiunea pe care o reprezintă i-ar fi făcut o asemenea ofertă lui Ialomițianu, ci a subliniat că fostul ministru al Finanțelor nici nu are ce căuta în partid:

Citește și: Guvernul Orban a luat decizia: A blocat creșteri de salarii și sporuri

“Doresc să fac precizarea ca dl fost ministru minte că Pro România i-a propus să candideze la Primărie din partea noastră. Noi vom avea la Brașov un candidat propiu și care nu va fi domnia sa. Păcat că un fost ministru se pretează la asemenea lucruri ieftine. Un ministru care a tăiat salarii si pensii nu are ce cauta la Pro România”, a scris deputatul Mihai Mohaci, coordonator Pro Romania Brasov, pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *