Stiri Ultima Ora!

Cîțu, prins cu dubla măsură: Un fost șef ANAF dezvăluie că ministrul a semnat contractul pe care îl denunța în calitate de senator

Gelu Diaconu, fost președinte al ANAF din perioada 2013-2016, dezvăluie că ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a semnat un contract despre care afirma, în perioada în care era doar un senator de opoziție, că era unul ilegal.

„Ministrul Florin Cîțu nu-l bagă în seamă pe senatorul Florin Cîțu și bate palma cu Putin, chinezii și … maidanezii

Pe 4 octombrie a.c., senatorul Florin Cîțu ne spunea îngrijorat (în preajma apoplexiei!) că preluarea Băncii Românești de către Eximbank este o ilegalitate a lui Teodorovici, că achiziția se face cu banii lui Putin sau ai “chinezilor” și că va prezenta public imediat după ce ajunge PNL la guvernare detaliile șpăgilor de milioane de euro derulate cu acest prilej!

“Românii trebuie să știe tot!!!”…își încheia apoteotic propria dezvăluire senatorul opoziționist, așa cum vedeți în capturile atașate.

Pe 30 decembrie a.c., aflăm că Ministerul de Finanțe condus de Florin Cîțu a semnat și aprobat proiectul lui Teodorovici, finanțat de Putin sau de chinezi și … plin de șpăgi.

Nu știu dacă realizați penibilul situației. Pe mine unul mă cutremură.

Întrebarea este însă alta: când ar trebui ca procurorii să-l ia in serios pe senatorul Cîțu?

Și cum să-l investigheze pe ministrul Cîțu…care a fost de acord cu ilegalitățile și șpăgile … semnalate tocmai de același senator Cîțu?”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *