Stiri Ultima Ora!

Circulaţie bară lângă bară în stațiunile de pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră este îngreunată din cauza aglomeraţiei pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în stațiunile Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia, dar și în localitatea Comarnic. Pe DN 1A, în comuna Măneciu, este zăpadă pe drum.

Centrul Infotraficdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, carosabilul fiind umed.

Astfel, se circulă în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia, în ambele sensuri, dar și pe raza localității Comarnic, județul Prahova, pe sensul de deplasare către Brașov, fiind coloană în mișcare încă din localitatea Breaza, de la kilometrul 102+500 de metri.

Pe DN 1A, de la kilometrul 142 până la kilometrul 160 + 600 de metri, comuna Măneciu, carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă frământată de 0-2 cm.

Citește și: Raed Arafat rupe tăcerea în cazul care a REVOLTAT România, în ultimele 24 de ore: ‘Nu putem vorbi de batjocură. Toți știau că e limită de timp’

Se intervine cu materiale antiderapante.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *