Stiri Ultima Ora!

Certificatul de naștere al unei noi generații – MM Stoica după înfrângerea cu Slovan Liberec

Mihai Stoica a notat, joi seară, într-un mesaj postat pe Facebook, că odată cu meciul cu Slovan Liberec, din Liga Europa, la FCSB a luat naştere o “altă generaţie care va face istorie”.

“Văd că au început să tasteze (probabil, asistaţi) antisteliştii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înţelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare. A fost fault la Şut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului – care jucase perfect – şi eliminare. Aaaa, şi un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. A sesizat Grădinescu şi i-a mulţumit arbitrului. Politicos.

P.S. Ţineţi minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naştere ale unei alte generaţii care va face istorie!”, a scris Stoica.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *