Stiri Ultima Ora!

Celebra creatoare de modă Dana Budeanu îl face praf pe ministrul Vela: Raed Arafat a făcut ce n-ai făcut tu și n-o să faci în 10 vieți

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu reacționează la schimbul dur de replici dintre ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Raed Arafat, din cadrul videoconferinței de marți. După ce Vela l-a întrebat pe fondatorul SMURD ‘Ce-ati facut 20 de ani?’, Dana Budeanu îl pune la punct pe ministru.

„Ministrul de Interne impertinent îl întreabă pe Raed Arafat SMURD ce a făcut în ultimii 20 de ani! Ce n-ai făcut tu și n-o să faci în 10 vieți… Și niciunul dintre noi!”, scrie Dana Budeanu pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut marți dimineață, într-o videoconferință, un schimb tăios de replici cu Raed Arafat, secretarul de stat care conduce Departamentul  pentru Situatii de Urgenta (DSU). Episodul tensionat a avut loc la videoconferința pe care șeful Internelor a avut-o cu prefecții din țară în pregătirea Anului Nou. Discuția Vela – Arafat s-a petrecut la sediul MAI. Detalii AICI!

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *